avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pronuntare

Au trecut 15 zile de la pronuntare si nu am primit comunicarea.Instanta s-a pronuntat in favoarea mea(din cate stiu sunt 15 zile de la comunicare).Va rog respectuos sa-mi spuneti daca pot apare surprize in sensul ca mi-am citit dosarul pe net.Va multumesc anticipat.
Instanta nu are nicio legatura.

termenul legal de redactare este de 30 zile, dar nu se respectat niciodata. Poate dura si jumatate de an pana se redacteaza hotararea . Abia apoi vi se comunica. Termenul la care va referiti e cel pentru exercitarea caiii de atac si curge de la comunicarea hotararii.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de comunicare a unei sentinte? costel58 costel58 Care este termenul de comunicare al unei sentinte ? De la tribunal nu am reusit sa obtin nici o precizare. De asemenea as dori sa stiu daca postarea la ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)