avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de comodat pentru evitarea platii timbrului ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de comodat pentru evitarea platii timbrului de mediu

Buna ziua, va rog sa ma ajute cineva cu o lamurire.
Am cumparat o masina anul trecut iar prin intermediul unui av. de la trib. Tulcea a fost inmatriculata fara taxa de mediu in luna octombrie 2012. Eu sunt din CL si am fost sa o inscriu pe numele meu in luna februarie ac. dar mi sa cerut taxa de timru 6800 lei. Un motoe diesel de 1995 cm din 2998 e corecta taxa?.
Mar putea ajuta un contract decomodat intre titular si mine sa am drept de folosinta ?.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:04, 29 Martie 2013
Nu există un model standard, găsiţi pe internet foarte multe modele de contracte de comodat având ca obiect împrumutul de folosinţă privind un autoturism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip contract comodat scdanif_80 scdanif_80 Buna ziua, sunt interesat sa aflu ce tip de contract pot intocmii intre o persoana fizica si societate pentru inchirierea unui bun mobil (masina) ? va ... (vezi toată discuția)
Donatie autoturism Razvanis Razvanis Este posibil ca unul dintre membrii fondatori sa doneze un autoturism asociatiei ? se poate pune o clauza in contract conform carei in urma dizolvarii donatia ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor, un prieten ma roaga sa ii imprumut masina pana ... Raluca Bistro Raluca Bistro Buna tuturor, Un prieten ma roaga sa ii imprumut masina pana isi rezolva problemele cu a lui. Eu locuiesc in strainatate, masina (inmatriculata in Romania, cu ... (vezi toată discuția)