avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum sa prind doi excroci
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum sa prind doi excroci

desi am mai aplicat o data,anuntul meu a fost vizualizat darnu am primit nici un raspuns!nu am fost explicita sau puteti da mai multe interpretari?va rog astept un sfat,intradevar,parerile sut impartite.vedeti inainte sub acelasi titlu.
Cel mai recent răspuns: raluca banica , utilizator 02:05, 24 Februarie 2009
Daca nu v-a raspuns nimeni la o problema prezentata, am dubii ca cineva va fi atat de interesat sa si caute in urma pentru a va vedea mesajele. Postati macar un link, daca nu doriti sa re-explicati.
multumesc de sfat,problema e presanta si sigur m-am grabit.apreciez inca o data sfatul si voi re-explica

am incheiat o promisiune de cesiune de creanta cu o persoana indreptatita la despagubiri.contractul este in termen.intre timp ,doi baietei,cunoscuti ai cedentei,spun ca vor sa cumpere ei creanta dar direct de la cedenta si platesc in 30 zile;ok,ne/am inteles cu banii,iar eu am primit un mandat remunerat din partea ei.contractul meu de promisiune nu este denuntat.intre timp ,baietii nu gasesc cumparator la pretul convenit,dar o conving pe cedenta sa vanda altciuva cu mai putin si ca nu este nici o problema ca are contract cu mine,nu e bun.acompaniati de o armata de avocati platiti sa apere interesele angajatorului lor,adica noul cumparator,aproba tot si sfatuiesc in acest sens.mentionez ca,datorita unui impediment care nu are relevanta acum nu am notificat prefectura despre promisiunea pe care o aveam.stiu ca nu am actiune impotriva cumparatorului si nu am nici un act direct cu baieteii.E posibil totusi ,coroborand cele doua contracte-sa le fac o plangere pt.inselaciune baietilor?cu ea nu prea am treaba,nu intelege prea bine ce a facut,are 89 de ani ,stiu ca ea terbuie reclamata pt.inselaciune,dar ea a fost inselata la randul ei.Va rog,un sfat,se poate sa am sanse daca ii reclam pe ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa prind doi excroci raluca banica raluca banica am incheiat o promisiune de cesiune de creanta cu o persoana indreptatita la despagubiri.contractul este in termen.intre timp ,doi baietei,cunoscuti ai ... (vezi toată discuția)
Subiect: cum sa prind doi excroci raluca banica raluca banica am incheiat o promisiune de cesiune de creanta cu o persoana indreptatita la despagubiri.contractul este in termen.intre timp ,doi baietei,cunoscuti ai ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de imprumut intre persoane fizice incheiat la un notar iuliana_iuliana iuliana_iuliana Buna seara! Am imprumutat acum un an o suma mare de bani (in euro) unei cunostinte care a promis ca ii restituie in 2 luni. Au trecut 12 si tot promisiuni ... (vezi toată discuția)