avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa de munca

am intrebare , pe adeverinta sporurile au fost acordate in baza legii 55/1974 ,spor conditii grele de munca ,lucrand din 75 pana in 90 a zis a zis ca .are conditii normale de munca mi zis femeia de la personal si cand a venit adeverinta de la bucuresti cu sporuri i a ramas surprinsa ,doar din 90 pana in 2001 ia dat grupa a doua ,avdand si pe fluturas din 2001 incoa spor coditii deosebit de periculoase avand functi de compresorist lucrand intr un mediu gazos ,vreau sa stiu dupa legea 55 /1974 ce grupa de munca se incadreaza ,va multumesc

Alte discuții în legătură

Perioade lucrate in grupe de munca, ordinul nr. 125/1990 titi13 titi13 tatal meu lucreaza din 1977am cerut adeverinta cu grupa de munca si am primit o adeverinta cu grupa de munca doar pe perioad 1990 pana 2001 se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Sporuri nevalorificate la calculul pensiei ContSters122901 ContSters122901 O situatie putin neclara.... S-au depus actele pentru o pensionare anticipata (anticipatie de 9 luni) 1. Perioada 1969- 1972 - in carnet de munca - ... (vezi toată discuția)
Spor nocivitate si spor conditii grele bunica1 bunica1 Va rog foarte mult ,sa mi se spuna , ce legatura este intre a avea spor denocivitate si spor conditii grele , si grupa de munca ? Daca am in fluturas aceste ... (vezi toată discuția)