avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier in timpul de munca - posibilitatea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier in timpul de munca - posibilitatea primirii de daune

Buna ziua. In data de 27 martie am avut un accident de circulatie(eu eram sofer in masina de serviciu) in care am fost lovita de o alta masina. Vina a fost a celuilalt sofer care s-a angajat intr-o depasire. Am fost adusa la spital unde mi s-au facut investigatii si am fost externata pana seara. Am o plaga taiata la cap si cateva contuzii la piept si la genunchi. Concediul medical a fost eliberat cu data de 28 martie ca urgenta timp de 5 zile. Accidentul este incadrat la accident de munca? ce pasi ar trebui sa urmez astfel incat sa nu am probleme la servici?
Si am dreptul sa cer daune materiale?

Alte discuții în legătură

Fuga de la locu accidentului valys valys Acum cateva zile mama mea a fost lovita pe trotuar de o masina iar soferul a fugit de la locul accidentului.In urma apelului de la 112 ea a fost transpurtata ... (vezi toată discuția)
Victima accident grav de circulatie, sfaturi judecata rca pentru daune morale Dovil Dovil Buna seara. Inainte sa postez, am citit o parte importanta din cazurile prezente pe forum. Doresc sincere condoleante celor decedati, si depasirea greutatilor ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident cu victime clardeluna clardeluna Buna, In urma cu vreo 3 saptamani am avut intr-o intersectie un accident cu un logan in regim de taxi in urma caruia conducatorul taxiului a chemat ... (vezi toată discuția)