Acum cateva zile mama mea a fost lovita pe trotuar de o masina iar soferul a fugit de la locul accidentului.In urma apelului de la 112 ea a fost transpurtata la spital cu diagnosticul contuzie picior drept ,contuzie piept partea dreapta si contuzie cot mana dreapta.Ulterior soferul a fost gasit si adus de catre politie la spitalul unde se afla mama mea unde si-a recunoscut fapta spunand ca a facut un atac de panica si de aceea a fugit.Ma intereseaza ce pedeapsa poate lua soferul avand in vedere ca este o soferita de 18 ani care abia isi luase carnetul de cateva luni ,si ce pot face eu ca parte vatamata? Va multumesc anticipat.
Fapta prevăzută la art. 180 alin. 2 şi 21, care a pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale mai mari de 10 zile, precum şi cea prevăzută la art. 181, săvârşite din culpă, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă. cu aceeasi pedeapsa se aplica si cand nu s-au respectat dispozitiile legale, adica in cazul uni accident rutier, limitele despegubirilor le gasiti in polita.
Vatamare corporala
ChavaLito
acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)