avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inscriere coduri CAEN in actul constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inscriere coduri CAEN in actul constitutiv

Pot trece in sectiunea de activitati secundare doar codurile fara denumirea activitatii aferente codului?
Intreb asta caci as vrea sa trec cat mai multe coduri ce nu necesita autorizatie dar asa, daca trec si denumirea activitatii ma duce undeva la 7 pagini doar aceasta sectiune si din cate am inteles costul unei singure pagini pentru publicare in monitorul oficial este de 31,5 ron.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 11:13, 4 Iunie 2013
va multumesc f mult pentru lamuriri!
la mine hotararea AGA ajunge la 6 pagini. Cat am sa platesc pentru publicarea ei? aveti idee?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe modificari registrul comertului bogdanch bogdanch Vreau sa inlocuiesc administratorul societatii unde sunt asociat unic si sa modific 5 coduri CAEN. Cineva mi-a spus aceste modificari vor costa in jur de 500 ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Revenire asupra hotararii privind dizolvarea alina240 alina240 In cazul in care s-a hotarat dizolvarea voluntara a societatii se mai poate reveni asupra ei? Adica firma isi mai poate relua activitatea? Daca da, in ce ... (vezi toată discuția)