avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatorie ocupata de presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatorie ocupata de presedinte

Uscatoria de la parterul blocului pentru unii proprietari nu conteaza dar pentru unii chiar daca sunt in inferioritate conteaza enorm.Asta se intimpla in cazul celor care locuiesc in garsoniere iar balconul pe care il au este mai mult decorativ. In cazul nostru sau facut diverse demersuri pentru eliberarea uscatoriei din miinile unui proprietar care depozitase in aceasta diverse lucruri personale. Presedintele si comitetul executiv s-au angajat sa redea spatiului destinatia initiala.Nu mica a fost surpriza celor interesati sa constate ca in loc de uscatorie presedintele si-a facut din aceasta incapere birou personal iar cheltuielile legate de amenajare au fost repartizate proprietarilor in functie de cota parte indiviza detinuta.Refuza sa elibereze spatiul motivind ca detine aprobarea comitetului executiv.Suntem interesati sa aflam si opiniile dv.
Cel mai recent răspuns: Aisha22 , utilizator 23:01, 14 Aprilie 2013
Daca spatiul este utilizat drept casierie/sediu administrator unde se fac plati,nu este problema
Daca spatiul este utilizat exclusiv de catre presedinte,atunci ar trebui sa existe acordul tuturor proprietarilor,eventual sa se incheie contract de concesiune/locatiune - contra unei sume financiare
Este ocupat numai de presedinte,pe usa a scris 'Birou presedinte", iar in interior tine diverse bunuri personale.Nu se desfasoara nici un fel de activitate in spatiul respectiv.
Initial solicitati oficial presedintelui sa redea spatiului utilizarea prevazuta in cartea tehnica a condominiului-respectiv parte comuna
In caz de dezinteres/refuz,sesizati oficial serviciul specializat din primarie si solicitati aplicarea disp art 32 al 2 din L nr 230/2007
Buna ziua,
Au toti proprietarii dreptul sa primeasca cheie de la uscatoria blocului?mie dna administratora imi spune nu are cheie si m-a trimis la dna presedinta,cea din urma refuza sa imi dea cheia sa imi pot face o copie,cum o pot convinge sa primesc o cheie?ma duc la politie?
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
Aisha22, utilizator
Solicitati in scris aceasta cheie si poate o sa primiti explicatii tot in scris. In functie de raspuns o sa actionati sau nu mai departe.

Alte discuții în legătură

Uscatoria blocului oana truica oana truica in urma cu aproximativ 3 ani uscatoria blocului in care locuiesc era folosita drept wc public si sala de jocuri de noroc pt. golanii cartierului.Locuind la ... (vezi toată discuția)
Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun uscator ariadna661 ariadna661 Buna ziua In blocul nostru (suntem asociatie de proprietari) avem la ultimul etaj un uscator pe care locatarii il folosesc pentru uscarea rufelor (aceasta ... (vezi toată discuția)