avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatie plata evacuare apa pluviala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatie plata evacuare apa pluviala

lucrez la o firma care isi are sediul inchiriat de la o alta firma.As dori sa intreb daca este legala facturarea apei meteo pentru chirias,nu este normal sa plateasca proprietarul imobilului?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:53, 29 Martie 2013
Raspunsul este conditionat de clauzele contractual asumate intre locatar si locator
De regulă evacuarea apei rezultate în urma precipitaţiilor intră în cheltuielile de întreţinere ale imobilului. Dacă în contract este prevăzută clauza conform căreia aceste cheltuieli de întreţinere sunt suportate de chiriaş, plata evacuării apei rezultate în urma fenomenelor meteo este tot în sarcina sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Apartament luat in chirie , cui ii revin costurile de reparatie pe scara blocului? Tutuianu1991 Tutuianu1991 Buna ziua anul trecut am luat un aprtament in chirie , toate bune pana cand ceilalti locatari si administratorul au decis ca fost teava de evacuare a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli curente la imobil inchiriat memelita memelita Buna ziua, Am câteva cheltuieli pe care nu știu cum sa le interpretez. 1. Am un wc din 2012 care la închiriere arata bine, întreținut, insa la 1,6 ... (vezi toată discuția)