avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces pierdut - suspendare 90 de zile, posibilitati ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces pierdut - suspendare 90 de zile, posibilitati reducere suspendare

recent am pierdut procesul cu politia romana pentru viteza si voi fi suspendat 90 zile.poate micsora comandantul politiei aceasta pedeapsa?
cu mii de multumiri,cristi.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:27, 31 Martie 2013
din descriere inteleg ca in anul 2012 ati avut permisul suspendat ptr o fapta din 2009. este corect sau gresesc?
mai clar, in ultimii doi ani ati efectuat vreo perioada de suspendare sau nu?
daca ati avut permisul luat de 2 ori inseamna ca ati avut permisul suspendat!
in aprilie 2012 am depasit pe drum in lucru,iar una din masinile depasite a fost mcv politiei,care,imediat a aprins girofarurile,si mi l-a suspendat o luna.trecand perioada de o luna,m-am dus sa recuperez permisul.cel de l-a ghiseu mi-a spus ca mai am o problema cu valcea.si am mai stat trei luni.in octombrie desi eram in localitate ,si era si indicator cu 70km/ora m-a luat radarul, pe care era domnul de mi-l retinuse in aprilie.si.m-ai departe se deduce.
cu multumiri,cristi.
avand in vedere cele relatate, din pacate, se poate trage concluzia ca nu veti putea beneficia de posibilitatea reducerii perioadei de suspendare la 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce Sabaumihai Sabaumihai mi-a fost suspendat permisu 2 lunipt un accident . pot sa reduc perioada la o luna . dupa acea reexaminare . am permisu de 1 an . doar k am mai dat o ... (vezi toată discuția)
Permis conducere ion nica ion nica va tog sa-mi spuneti pe ce perioada se suspenda permisul de conducere pt depasirea vitezei de 100 km/ora. in urma cu mai putin de 2 ani l am mai avut ... (vezi toată discuția)
Suspendare cornel57 cornel57 in ianuarie 2013 pentru depasire de viteza mi s-a suspendat permisul pentru 3 luni,am scos certificat de grefa, in luna martie 2013 tot pentru depasire de ... (vezi toată discuția)