avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate act vanzare cumparare

in anul 1983 am cumparat o casa cu 250mp conform legii 18/1991 am primit o adv. cu 1000mp,iar fostul propietar un proces verbal de punere in posesie cu 910mp. ambele acte fiind anulate ulterior.cei 910 mp au fost vanduti pe proces verbal de posesie altei persoane.la rolul agricol figureaza bunicul vanzatorului cu 1000mp acesta fiind decedat .dar si fiul acestuia traind nora si nepotul. bunicul mai avea o fata care este si ea decedata ,dar are 5 copii si nepotul spune ca a fost infiata.as ruga sa mi se raspunda ce procedura trebuie urmata pentru a intra in legalitate.cu diferenta de 750mp teren pe care ii stapanesc din 1992.restul de 250 fiind cumparati an 1983 cu act vanzare cumparare.
Cel mai recent răspuns: vacarunicolaie , utilizator 09:38, 30 Martie 2013
Procedura administrativa este cea ma rapida si ieftina.
varog frumos sa-mi spuneti an ce consta procedura administrativa. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu propietate fuegologhin fuegologhin act vanzare cumparare 250mp in 1993 comisia de la acea data punere posesie 955mp restul de 910 dati fostului propietar.dupa 20 ani ni se spune ca ni s-a anulat ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare facut in baza unui titlu de proprietate anulat ulterior danielabacau danielabacau contractele de v-c. facute in baza unui titlu de proprietate care a fost anulat cu hotarire judecatoreasca ramasa def. si irevocabila ,sunt lovite de nulitate ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat-dilema van_allen78 van_allen78 buna ziua! legat de un teren intravilan, am o intrebare: mama a detinut un lot de teren mostenit de la tatal ei( e singura fiica a lui).acolo a facut casa in ... (vezi toată discuția)