sant sofer de camion si am fost oprit in tafic de controlul trafic adica isctr .ma verificat totul am fost in regula nu mi-daca au gasit nereguli ,ca pana la urma sa-mi spuna ca sa astept amenda acasa pt ca nu imi corespunde ora de incepere a programului cu ora de pe avizul de insotire a marfi.cum e posibil asa ceva sa iei amenda pt asta .de multe ori incarc trz
actele sant lasate la stivuitorist pt ca la birou nu mai e nimeni si pe urma te trezesti cu amenda pt ce.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca e posibil asa ceva.
Cel mai probabil ca nu o sa primiti nici o amenda.
Daca totusi primiti, puteti sa faceti o plangere la instanta pentru anularea procesului verbal de contraventie.
Conform datelor inscrise de pe aviz , se considera ca aceea este ora la care dvs v-ati inceput activitatea , adica v-ati prezentat la incarcare .
De ex . degeaba aveti pe foaia de liber trecuta ora 19 cand probabil ati pus diagrama in aparat , daca pe aviz se mentioneaza ca ati fost incarcat la ora 23 .
Eu va inteleg ca sunt din breasla , dar rationamentul celor de la ISCTR nu reflecta intotdeauna realitatea . Cu asta ne confruntam noi transportatorii ...si numai noi stim cat de greu este .
Amenda isctr
bogman
la un control in trafic am fost amendat cu suma de 4000 ron pt ca in adeverinta (formularul) pt ISCTR nu era bifat perioada de concediu si era bifat ca am ... (vezi toată discuția)