avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recurs pentru executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

recurs pentru executare silita

buna ziua, in cazul cererii respingerii cererii de executare silita cine trebuie sa faca recurs noi sau cabinetul de executori la care avem dosarul depus?Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 20:58, 30 Martie 2013
:stunned:

partea nemultumita dintr-un proces poate face recurs!!!

daca dvs. ati fost parte in proces, faceti dvs.

daca a fost cabinetul de executori parte in proces: face recurs acesta!!!!

Multumim ,noi am depus dosarul la cabinetul de executori si dansii au facut cererea de incuvintare .sa intelegem ca face recurs cabinetul executori? noua asa ni se pare coresct, am inteles ca dansii se ocupa de toate formalitatiile de executare
Cererea de incuvintare a executarii silite se judeca in camera de consiliu si se da o incheiere care este definitiva, fara cale de atac.

Daca s-a respins incuvintarea de executare silita, inseamna ca titlul executoriu pe care il detineti (si pe care l-ati depus la executor) nu este bun.
multumesc frumos, imi cer scuze pentru ca revin : avem sentinta definitiva in care a.n.r.p. este obligata sa plateasca despagubirile in termen de 30de zile de la data ramanerii definitive a sentintei..am depus pentru executare dupa 2ani de la ramanerea definitiva a sentintei de ce sa nu fie titlul executoriu bun?ceilalti mostenitori au primit incuvintare dar eu ,
am depus actele pentru executare singura fara celalti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest incuvintarea executarii silite?? bvflorin bvflorin Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa se admita contestatia la executarea silita in cazul...? amuri amuri Buna seara! Am castigat un proces civil, prin hotarare definitiva, pentru care s-a incuvintat cererea de investire cu formula executorie si procedurile ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite dorinv dorinv Executorul trebuie sa ceara in prezent incuvintarea executarii silite la instanta, parca era abrogata o astfel de prevedere?.. Termenul de introducere a ... (vezi toată discuția)