avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare imobil prin licitatie- plata alte datorii
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare imobil prin licitatie- plata alte datorii

Asdori sa stiu daca in urma adjudecarii unui imobil prin licitatie la executorul judecatoresc sunt obligat sa platesc utilitatile restante(intretinere, energie) ale fostului proprietar(debitorul executat).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:55, 30 Martie 2013
Nu ati precizat daca asociatia de proprietari a comunicat executorului judecatoresc existenta de sume cu titlu de restante
Daca executorul nu a fost legal sesizat de existenta debitelor,dvs nu aveti responsabilitate fata de sumele acumulate anterior achizitiei imobilului
Abia saptamana viitoare are loc licitatia si n-as vrea sa am surprize.
In cazul in care asociatia a sesizat executorul restantele cad in sarcina debitorului sau a celui care adjudeca imobilul?
Multumesc.
Studiati dosarul de executare silita unde puteti vedere daca exista sau nu docimentul emis de catre a socitaia de proprietari
Verificati si la OCPI sa nu fie instituit privilegiu imobiliar de catre asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrația de locatari Omi Bertean Omi Bertean Buna seara am cumpărat un ap in licitație actele sunt finalizate ap este pe numele meu doar ca administratorul de bloc mă pune sa achit datoriile vechiului ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament restante asociatie proprietari madalinbaban madalinbaban Un apartament a fost scos la licitatie de catre banca creditoare. O persoana fizica a adjudecat imobilul la licitatie, insa apartamentul figura cu restante ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit - cine suporta cheltuielile de intretinere? gabi_69 gabi_69 Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament de 3 camere intr-un bloc cu 10 apartamente pe scara (3 si 4 camere). Apartamentul de pe acelasi palier cu mine (etaj 2) ... (vezi toată discuția)