avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ABUZ DE PROPIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ABUZ DE PROPIETATE

Buna ziua va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare mama are acte de la un teren de la bunici pe o suprafata de 58 de ari pe o parte din acest teren se afla un grajd si o gradina al vecinului luate abuziv din 1966 prin forta majora ,in 2006 deschide o actiune in istanta de judecata pentru uzucapiune prescritie achizitativa ca au uzat acest teren aduce un expert masoara terenul cu case grajd si le zice vecinilor ca sta cu grajdul pe un alt teren cu alt nr top se duc la primarie verifica toate actele se pune in legatura cu secretara primariei si elibereaza o adeverinta semnata falsa declarind ca bunici mei nu au existat pe raza comunei unde stam noi se duc la judecata declara o gramade de minciuni inpreuna cu martori ducind in eruare instanta de judecata face uzucapiuni dupa bunici si fara sa ne anunte pe niciunul din rudele noastre trecind aceasta parte de teren pe fiul lor de nici 20 de ani cu uzucapiune devenind atsfel un propietar de peste noapte cu aceste falsuri grosolane asfel ma adresez parchetului pentru tulburare de posesie si dupa un an de cercetari au ajuns la concluzia ca ia scos de sub urmarire penala in acest caz ce mai este de facut mai avem vreo sansa ori nu. . . . Va multumesc anticipat si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:40, 30 Martie 2013
Uzucapiunea se poate invoca dupa 30 de ani de posesiune neintrerupta si se dovedeste orin ORICE mijloace de proba. Daca s-au indeplinit toate conditiile atunci respectivii au dobandit titlul de proprietate in mod corect, licit...
Impotriva solutiei procurorului de caz faceti plangere la procurorul ierarhic in 20 zile de la primire.Apoi la instanta in 20 zile de la solutie sau de cand trebuia sa se transmita solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol fara act de proprietate varsanufie varsanufie Detin un teren agricol in suprafata de 0.42 ha, mostenit de la bunici. Terenul a fost achizitionat de bunici de la o persoana care acum este moarta si nu are ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune pretor1234 pretor1234 Statul roman i.a confiscat bunicului meu un teren in anii 50.imediat dupa revolutie am demarat procesul de restituire .nu a fost posibil fara un proces in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea zodiac zodiac As dori sa ma ajutati cu un sfat: Parintii mei stapanesc un teren agricol din 1990, platesc impozit la primaria comunei si nu au probleme cu vecinii nici cu ... (vezi toată discuția)