avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Interpretare texte lege
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Interpretare texte lege

Poate explica cineva diferenta dintre cele doua formulari?
Prima face parte din:
"OUGnr.9/2013 Art4.c) cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate...."

Si a doua face parte din
"Ordinul MAI 13/11/2006 ART. 8
(1) Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate..."

Pot aceste diferente de formulare sa produca efecte juridice?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:47, 31 Martie 2013
Din punctul meu de vedere nu pentru că se referă la acelaşi moment, respectiv transcrierea dreptului de proprietate deţinut asupra unui autoturism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism - cine este proprietarul Corneliuz Corneliuz In mai 2015 am vandut un autoturism unui cetatean din alt judet.Am dat acestuia actele,cheile,contractul de vanzare-cumpare si am primit suma de bani.Prin ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)