Corneliuz a scris:
Multumesc pentru raspuns.Am facut deja acest lucru-notificarea serviciului de inmatriculari.CNADNR a facut apel.Astept fixarea termenului de judecata.
Este posibil sa nu va ajute notificarea
facuta dupa chemarea in judecata, ci ea sa-si produca efecte doar pentru viitor. Eu va doresc sa va ajute
!!
Corneliuz a scris:
Ce ar trebui facut pentru a feri pe viitor alti vanzatori de aceste patanii,cu siguranta nu sunt singurul.Problema mea se va rezolva dar se vor lovi altii de ea.Nu ar trebui adus un amendament la ord.MAI 1501 sau alte instructiuni la Serviciul de inmatriculari?Odata cu incheierea contractului de vanzare cumparare sa se faca si aceasta notificare.
Exista de vreo 5 ani un proiect de lege in sensul indicat de dvs., din pacate de cate ori i-a venit randul a fost amanat. Nu stiu motivele.
Se intenţionează modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice la capitolul înmatricularea vehiculelor.
Nu as vrea sa gresesc, dar cred ca
deja ceva este in vigoare in sensul celor scrise mai sus !
[later edit : am fost avizat ca in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 659 din 29 august a apărut Ordinul comun nr. 1069/1578/114/2016 (deja intrat în vigoare), detalii aici :
www.avocatnet.ro/content/art... ]