avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere auto.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere auto.

Daca doresc sa cumpar o rulota pe 2 roti ce trebuie sa am afara de carnet de conducerecategoria BE. ? Multumesc multSi daca trebuie inmatriculata si unde, ce acte , ce pret./ Daca stie cineva luminati-ma. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Nita , Expert judiciar 19:38, 22 Februarie 2010

Inmatricularea si/sau transcrierea transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul se face in baza OUG 195/2002 si a ORDINULUI nr. 1.501/2006 al MAI la Direcţia regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Documentele necesare inamtricularii sunt cele de la art. 7 iar cele pentru transcriere cele de la art. 8 din Ordinul 1501/2006.
Mergeti la DRPCIV ( inamtriculari si permise) si luati toate datele si taxele care se platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism - cine este proprietarul Corneliuz Corneliuz In mai 2015 am vandut un autoturism unui cetatean din alt judet.Am dat acestuia actele,cheile,contractul de vanzare-cumpare si am primit suma de bani.Prin ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o mașină în care am făcut contract vanzare ... Cristian1997 Cristian1997 Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Drept de a circula dupa succesiune RelaDum RelaDum Buna ziua. Trec prin urmatoarea situatie: autoturism inmatriculat pe numele tatalui meu care a decedat. Formalitatile de succesiune au fost demarate in urma ... (vezi toată discuția)