avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Producator de biodiesel
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Producator de biodiesel

Buna ziua,

As dori sa stiu si eu care sunt pasi care trebuie facuti pentru a devenii producator autorizat de biodiesel.

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: nlascu02 , utilizator 19:07, 1 Aprilie 2013
Buna ziua!
in primul rand faceti rost de muuuuuulti bani si de si mai multa rabdare......
Nu stiu cum e pe celelalte fronturi, dar veti avea nevoie de Autorizatie Integrata de Mediu, pt care veti cheltui cam cat investitia in instalatie si va trece cam 1 an pana o veti avea. Daca instalatia nu e suficient de mare ca sa aveti un profit pe masura, ci este una mica......veti fi mai mult in pierdere.....
Am lucrat acum cativa ani o autorizatie pt o astfel de instalatie, am muncit mult, pt ca era la inceput si era un pionierat, au cheltuit f multi bani, iar cand au reusit, in sfarsit, sa obtina toate autorizatiile erau deja falimentari :(
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Productie biocombustibil ODA1 ODA1 Buna seara, Care sunt pasii de urmat pt o societate care vrea sa inceapa productia de biodiesel? In primul rand ce CAEN trebuie sa aiba? Poate sa obtina ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)
Asigurare pensie privata ContSters79003 ContSters79003 buna ziua! acum 5 ani am incheiat un contract cu o firma de asigurari pt a beneficia de pensie privata, contract pe 23 ani de cotizare.. , pana acum cotizand ... (vezi toată discuția)