Buna ziua!
in primul rand faceti rost de muuuuuulti bani si de si mai multa rabdare......
Nu stiu cum e pe celelalte fronturi, dar veti avea nevoie de Autorizatie Integrata de Mediu, pt care veti cheltui cam cat investitia in instalatie si va trece cam 1 an pana o veti avea. Daca instalatia nu e suficient de mare ca sa aveti un profit pe masura, ci este una mica......veti fi mai mult in pierdere.....
Am lucrat acum cativa ani o autorizatie pt o astfel de instalatie, am muncit mult, pt ca era la inceput si era un pionierat, au cheltuit f multi bani, iar cand au reusit, in sfarsit, sa obtina toate autorizatiile erau deja falimentari :(
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.