avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

salarii compensatorii

Buna-seara. Am iesit la pensie in calitate de ofiter superior in septembrie 2012 la varsta de 52 ani, si beneficiez de pensie militara. Am o vechime de 33 ani lucrati doar ca militar si in grupa I de munca. Intrebarea pe care doresc sa v-o adresez este daca ma pot adresa instantei in vederea acordarii (recuperarii) salariilolr compensatorii? In aceeasi sitiuatie mai sunt si cativa colegi care de asemenea s-au pensionat in 2012. Se poate merge pe discriminare fata de cei care le-au primit? Va multumesc si va doresc o seara placuta.

Alte discuții în legătură

Pensie civila cumulata cu pensie militara ? Mircea Adrian Mircea Adrian 29.09.1978 – 28.06.1979 = (armata) militar cu termen redus 1.10.1979 – 15.06.1984 = student, cursuri zi, Politehnica, 5 ani 19.07.1984 – 29.07.1984 = ... (vezi toată discuția)
Pensie militara albumarinica albumarinica In 2007 am trecut in rezerva la cerere ,avand in momentul respectiv 18 ani si7 luni vechime in serviciu,din care 11 ani grupa speciala si restul grupa ... (vezi toată discuția)
Bună seara, va rog frumos, câteva sfaturi pentru următoarea ... daewoo1 daewoo1 Bună seara, va rog frumos, câteva sfaturi pentru următoarea problema. Soțul a lucrat 15 ani în MAI, pompier, a demisionat în septembrie 2006. Stagiul ... (vezi toată discuția)