avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperarea creantelor salariale curente si cele de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperarea creantelor salariale curente si cele de la masa credala de la o societate aflata in reorganizare.

Buna ziua,
Sunt salariata a unei societati aflata in procedura de insolventa.
In data de 20.02.2013 a fost aprobat si publicat planul de reorganizare.
Pana la data de 31.03.2013 nu mi s-au platit salariile aferente lunilor decembrie 2012,ianuarie 2013,februarie 2013 si avansul aferent lunii martie 2013 plus salariul inscris la masa credala.
Am inteles ca salariile inscrise la masa credala trebuiau achitate in termen de 30 zile de la data aprobarii si publicarii planului de reorganizare.Deasemenea si datoriile curente.
Cum as putea actiona pentru a-mi recupera aceste salarii restante?
Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii curente societate insolventa SimonaO SimonaO Buna ziua,am fost salariata la o societate aflata in procedura de reorganizare. Planul de reorganizare a fost aprobat in data de 20.02.2013 si conform ... (vezi toată discuția)
Salarii preferentiale in insolventa Dio59 Dio59 Buna seara ! Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa in decembrie 2012. Cu Salariile restante pana la intrarea in insolventa am fost inscrisa la masa ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor dupa insolventa Astereala Astereala Buna ziua, Lucrez la o firma care a intrat in insolventa de restructurare in dec 2011. Pe anul 2012 ca si salar am primit avans pe ianuarie februarie si ... (vezi toată discuția)