Buna ziua,in data de 29 martie 2013,in urma AG a asociatiei am fost votat ca noul presedinte de asociatie,ulterior am inteles ca nu am voie,locuinta in care stau este pe numele parintilor,eu nefiind proprietar,din legea 230/2007 stiu ca mi se permite doar sa votez in numele parintilor daca am imputernicire din partea lor,as vrea sa stiu daca pot ocupa legal functia de presedinte al asociatiei sau membru al comitetului in aceste conditii.Asociatia are mari probleme,fostul presedinte cu administratoarea,cenzorul si inca un membru au furat ca in codru,in prezent inregistram datorie de 650.000 ron.Ma tot gandesc daca are rost sa ma leg la cap cu aceasta ascociatie in conditiile de fata,mentionez ca am doar titlu onorific nu vreau bani,ma gandeam doar sa incerc sa fac curat,dar se pare ca sunt presiuni din partea unor functionari ai primariei sa oblige oameni la plata datoriei,etc.....multumesc
In conditiile mentionate,mai devreme sau mai tarziu ,in temeiul aspectul sesizat si de dvs,vor apare dispute si "bisericute"
Pozitia dvs depinde mult si de proprietarii din imobil ,pentru ca sunt asociatii in care nu exista "gica contra" ,exista un climat decent intre proprietari,acestia fiind interesati de existenta unui aspect placut al imobilului,relatii decente intre membri proprietari ,o activitatea in limite legale si alte asociatii de proprietari unde sunt prezente "bisericute si gica contra "
Mai am o nelamurire,in cazul in care nu mai doresc sa fiu presedinte din motive familiale,cum se procedeaza normal,ca eu nu am preluat sau semnat nimic deocamdata!
Daca nu mai doriti sa fiti presedintele ales de proprietari, va dati demisia scrisa la comitetul executiv.
In cazul in care aveti la dv. stampila sau alte documente ale asociatiei, faceti un PV de primire-predare cu unul din membrii comitetului, in doua exemple (unul va ramane dv.), predati ce aveti la dv. si....gata.
Deci nu am nimic la mine,am fost ales pe voturi consemnate in procesul verbal al adunarii generale care a avut loc vineri 29 martie 2013 adica acum doua zile,maine trebuie sa preiau stampila,etc.Intrebam daca mai este nevoie de demisie,pentru ca mi se pare aiurea sa demisionez din "nimic".Adica as prefera sa nu semnez nimic.
Demisie
pandatao
Buna ziua!
Ce se intampla in situatia in care presedintele unei asociatii isi da demisia, Il numeste pe singurul membru ramas in Comitetul Executiv ca sa ... (vezi toată discuția)