avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neachitata - posibilitate schimbare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neachitata - posibilitate schimbare domiciliu minor

Buna ziua,
Sora mea a avut un divort cu minori, a divortat in februarie 2012, copilul a ramas la tatal lui, trebuie sa plateasca 25% din venitul realizat,
Problema ei este ca nu a platit pensia alimentara pentru ca de cand a divortat nu sa mai angajat. cum poate aceasta problema, poate sal actioneze in instanta pe fostul sot pentru a obtine copilul??
Instanta de judecata va transa problema stabilirii locuintei minorului, raportat la interesul superior al acestuia , in functie de probatoriile administrate ( chiar daca nu realizeaza venituri mama poate fi sustinuta , temporar , de rude sau de persoane apropriate , pentru a asigura subzistenta copilului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie minor- tata cu domiciliu in ue Luy20 Luy20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In urma divortului, s-a stabilit prin sentinta ca minorul sa aiba domicilul stabil alaturi de mama in ... (vezi toată discuția)
Tutela totala pilbak tunde pilbak tunde as vrea sa stiu cum pot obtine tutela totala a copilului minor,avand in vedere ca tatal nu plateste pensia alimentara ,desi am depus o plangere penala la ... (vezi toată discuția)
Urgenta-neplata pensie Emilia87 Emilia87 buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in ... (vezi toată discuția)