avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

Buna seara, tocmai am facut ceea mai mare greseala din viata mea, credeti ca am vreo sansa la recalculare?
1750 ml 5 % bere, consumata in 4 ore si 10 min
stomacul gol
00:00-4:10
Am fost oprit in momentul in care parcam in fata domiciliului, unde urma sa nu mai conduc, la ora 4:20-4:30
dupa 20 de min(referitor la 4:10), la 4:30 am fost oprit si testat cu echilotest 0,47 aer
dupa 50 de min(referitor la 4:10),la 5:00 prima proba 0,9 sange
dupa 1 ora si 50 min(referitor la 4:10),la 6:00 a doua proba 0,7 sange

Cel mai recent răspuns: Recluse , utilizator 18:22, 1 Aprilie 2013
din pacate asa cum ati afirmat a fost chiar o mare gresala, nu aveti sanse la recalculare.
Daca asa suna declaratia dvs, la un eventual calcul retroactiv nu are cum sa iasa o valoare mai mica, oricum valorile din sange nu depasesc cu mult limita legala, totul depinde de apararea dvs si de organul de urmarire penala cum va aprecia.
Valorile nu vor fi reduse, in urma recalcularii alcoolemiei.
O sa iti iasa cam 1,1 in sange la recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa imi iasa sub 0.8 alcool in sange? Alex. Alex Alex. Alex Salut, vineri seara am mers la un majorat cu masina, recunosc gresala, mentionez ca nu am mancat aproape nimic toata ziua inafara de o supa si un sandwich pe ... (vezi toată discuția)