avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Forma si fondul cererii de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Forma si fondul cererii de divort

cum se compune o cerere de divort?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 23:47, 31 Martie 2013
Va adresati cu " DOMNULE PRESEDINTE," mentionati numele dvs adresa date de identitate, adresa e mail, chem in judecata pe... la fel cu toate date pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa dispuneti : apoi fiecare capat de cerere desfacerea casatoriei din culpa lui x, etc apoi dezvoltati motivele cererii pe larg, in final aratati probatoriul pe care va intemeiati si motivatia in drept, potrivit ncc. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfatuiti-ma cum sa divortez.completare alinacampean alinacampean Sunt casatorita in anul 2002 si am locuit impreuna cu sotul in Spania inca de la inceputul casatoriei noastre.Toate bunurile materiale le-am obtinut ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor, fara avocat lumi71 lumi71 Rog respectuos pe toti cei care stiu si sunt dispusi sa imparta cunostintele dobandite, sa imi explice daca exista posibilitatea introducerii actiunii de ... (vezi toată discuția)
Divort TESO TESO ce acte am nevoie ptr divort daca am o fetita de 1 an si mergem cu sotul impreuna sa depunem divortul?bunuri comune nu avem ce am avut a impartit deja noi ... (vezi toată discuția)