avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea unei instanþe - fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea unei instanþe - fond

Buna ziua,

Am ridicat de la o judecatorie o incheiere pe care nu e trecut niciun numar ( Incheiere nr. ....), doar data si Hotararea fiind DEFINITIVA si IREVOCABILA...!! Obiectul cererii soc. creditoare fiind recuperarea unei creante de 3 mii si ceva ron. ( s-a depus la doasarul cauzei: contr. de v-c, facturi semnate). Mai pot ataca aceasta hotarare? deoarece creditorului i-a fost respinsa..

de mentionat ca in cuprinsul hot. este mentionata ca fiind doar IREVOCABILA iar in momentul legalizarii s-a trecut de catre grefier cu pixul DEF. SI IREV...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

executare hotarare girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta In urma unui litigiu comercial am obtinut o hotarare favorabila (OUG 5/2001). Am dus hotararea pentru investire cu formula executorie iar azi mi s-a spus ( de ... (vezi toată discuția)
Obligaþia de restituire a unui imobil naþionalizat Marta Tot Marta Tot Dacă o persoană are o hotărâre definitivă ţi irevocabilă din anul 2006 prin care Primăria Municipiului Bucureşti şi ICRA-lul sunt obligate să ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu probleme danutciob danutciob În urma unui partaj dat de mine care a durat de 6 ani, am obţinut o hot jud def şi irev prin care trebuia să mi se dea cam 10000 EU partea mea de plată a ... (vezi toată discuția)