În urma unui partaj dat de mine care a durat de 6 ani, am obţinut o hot jud def şi irev prin care trebuia să mi se dea cam 10000 EU partea mea de plată a apartamentului după 25 de ani de căsătorie. Fosta soţie refuză, obţin titlu executoriu, ea suspendă executarea şi în cele câteva luni până s-a decis că executarea rămâne valabilă, ea a întabulat în secret apartamentul şi l-a înstrăinat (donaţie, vânzare, nu contează cum). Are acest drept? Cum pot să duc la îndeplinire hotărârea judecătorească acum, ţinând cont că are 60 ani şi un venit de cam 500 EU/lună (deci poprirea pe venitul lunar nu se pune în discuţie că mor şi nu mai văd bucăţica din munca mea de o viaţă)? Alte proprietăţi nu are.
pe ce bază? că e pe numele ei. mie îmi revine o sumă deoarece am plătit în timpul căsătorie 75% apartamentul. şi ea refuză să-mi dea acea sumă (10000EU) deşi hot jud e def şi irev.
Obligatii comune sotilor
J.M.
Buna ziua!
Am si eu o nelamurire si sper ca pe aceasta cale sa si rezolv acest lucru. Este vorba despre o hotarare jud. def si irevoc privitoare la inapoierea ... (vezi toată discuția)