avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere - a doua pierdere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere - a doua pierdere

Buna ziua,

Ma intereseaza ce pot sa fac daca nu imi mai gasesc certificatul de nastere, avand in vedere ca nici duplicatul nu il mai gasesc. Se mai poate scoate un al doilea duplicat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:31, 1 Aprilie 2013
Domnule Primar,

Subsemnatul/(a) .............................................................................................., fiul (fiica) lui ......................................................şi al/a ........................................................., domiciliat(ă) în ..............................................., str.(sat/comună)....................................., nr. ......, bl. ......., sc. ......, et. ....., ap. ....., judeţul......................................, titular(ă) al/a actului de identitate seria ........ nr. ...................., eliberat de ...............................vă rog să binevoiţi a-mi elibera CERTIFICATUL DE NAªTERE, duplicat, privind pe ................................................................ sens în care fac următoarele precizări:
- m-am (s-a) născut la data de ___ /___ / ________în localitatea.................................., judeţul......................, sub numele de .................................................... .
- vechiul(vechile) certificat(e) de naştere mi-a(mi-au) fost furat(e)/distrus(e)/ pierdut(e) în următoarele împrejurări:.............................................................................
............................................................................ ........................................................ .
Data ___ / ___ / 2013 Semnătura .....................................

PRIN ACEST MODEL DE CERERE SPER CA, IN MOD INDIRECT, AM REUSIT SA VA RASPUND LA TOATE INTREBARILE DVS.
adresati-va serviciului de stare civila
Puteti solicita un nou certificat de nastere pe motiv de pierdere. Amenda este de la 100-200 lei. Sa aveti buletinul valabil. Va puteti adresa in vederea solicitarii unui nou certificat atat la primaria unde v-ati nascut cat si la cea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor . ContSters457583 ContSters457583 bună ziua . va rog sa ma ajutați. as dori sa îmi fac pașaport dar nu am.certificatu de nastere în original. am fost la instituția care mia eliberato de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere dorinahojbota dorinahojbota Sunt cetatean strain -german - de origine romana si am nevoie de un certificat de nastere din localitayea romaneasca in care m-am nascut . Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)