Domnule Primar,
Subsemnatul/(a) .............................................................................................., fiul (fiica) lui ......................................................şi al/a ........................................................., domiciliat(ă) în ..............................................., str.(sat/comună)....................................., nr. ......, bl. ......., sc. ......, et. ....., ap. ....., judeţul......................................, titular(ă) al/a actului de identitate seria ........ nr. ...................., eliberat de ...............................vă rog să binevoiţi a-mi elibera CERTIFICATUL DE NAªTERE, duplicat, privind pe ................................................................ sens în care fac următoarele precizări:
- m-am (s-a) născut la data de ___ /___ / ________în localitatea.................................., judeţul......................, sub numele de .................................................... .
- vechiul(vechile) certificat(e) de naştere mi-a(mi-au) fost furat(e)/distrus(e)/ pierdut(e) în următoarele împrejurări:.............................................................................
............................................................................ ........................................................ .
Data ___ / ___ / 2013 Semnătura .....................................
PRIN ACEST MODEL DE CERERE SPER CA, IN MOD INDIRECT, AM REUSIT SA VA RASPUND LA TOATE INTREBARILE DVS.