avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese in cadrul licitatiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese in cadrul licitatiilor

As vrea sa stiu daca cel care a intocmit caietul de sarcini pentru o licitatie poate fi numit in comisia acestei licitatii. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 2 Aprilie 2013
Parerea mea este ca nu se afla in conflict de interese acea persoana ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator autorizat - din partea firmei de dirigentie danatmr9 danatmr9 Apare conflict de interese daca firma de dirigentie de la o lucrare (pe fonduri europene) executa probele pentru retele si instalatii? Mentionez ca firma are ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am participat la o licitatie publica ( achizitia unui ... Artyom47 Artyom47 Buna ziua. Am participat la o licitatie publica ( achizitia unui teren) la care a participat si fratele meu. El a castigat-o, eu am iesit pe locul doi, si sub ... (vezi toată discuția)