avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Laborator autorizat - din partea firmei de dirigentie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Laborator autorizat - din partea firmei de dirigentie

Apare conflict de interese daca firma de dirigentie de la o lucrare (pe fonduri europene) executa probele pentru retele si instalatii? Mentionez ca firma are in certificatul constatator atat consultanta, servicii de inginerie (dirigentia de santier ) cat si activitati de laborator la activitatile autorizate (deoarece aceeasi firma este si laborator autorizat grad II instalatii, retele).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:03, 21 Iunie 2013
Nu apare conflict de interese daca ati contractat toate aceste lucrari: de dirigentie si de verificare , lucrari de laborator. Daca in contractul incheiat (caiet de sarcini) aceste lucrari de laborator , verificari instalatii si retele nu erau prevazute, si sunt obiectul altei licitatii, contract, poate fi un conflict de interese. Daca autoritatea contractanta a prevazut contracte / licitatii diferite pentru executie si verificare, actunci este posibil sa nu puteti executa.
Totul este scris in caiet sarcini si in contractul de atribuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)
Oferta tehnica neconforma cateldestept cateldestept Am participat la o licitatie pentru servicii de dirigentie de santier. In caietul de sarcini era specificat ca ofertantul sa deschida un punct de lucru unde ... (vezi toată discuția)
Conditie vechime minima pentru specialisti cateldestept cateldestept Este vorba despre o licitatie in care autoritatea contractanta pentru achizitionarea serviciilor de dirigentie de santier a impus o conditie , in documentatia ... (vezi toată discuția)