avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua,
Am o casa la tara construita de bunicii mei ei fiind decedati,intrebarea mea ar fii ce pasi trebuie sa urmez ca sa o trec pe numele meu sau al tatalui meu(cadastru si ce mai este nevoie)?
Mentionez ca tatal meu nu are frati si de asemenea nici eu,si absolut toate taxele si impozitele sunt platite la zi,tatal meu fiind trecut in registrul primariei ca proprietar sau mostenitor nu stiu exact.
Va multumesc anticipat pentru ajutor !
O zi buna
Cel mai recent răspuns: magnifiq , utilizator 13:44, 2 Aprilie 2013
daca exista mostenirea dezbatuta dupa bunici inseamna ca tatal este mostenitorul/ proprietarul. daca nu exista mostenire dezbatuta dupa bunici, si aceasta casa era a acestora trebuie deznatuta succesiunea. Apoi faceti cadastru si intabulare .
Nu este dezbatuta succesiunea,in acest caz cui sa ma adresez prima data in vederea realizarii succesiuni?
Va multumesc !
Notarului public de la ultimul domiciliul al defunctilor.
Va multumesc pentru ajutor !

Closed !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire iliescuvictor iliescuvictor Buna ziua, O suprafata de 45.000 de metrii patrati intravilan arabil,ramas mostenire de la unul din bunicii din partea tatalui. Familia a avut 4 ... (vezi toată discuția)
Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)