cum procedati cu achizitia de rechizite? achizitionati prin cerere de oferta / achizitie directa pe tot anul? pt ca ma gandesc daca as face lunar sa nu se interpreteze ca o divizare a contractului, desi tb sa am grtija ca pe parcursul anului sa nu depasesc 10.000 euro...nu am mai lucrat cu asa ceva, pana acuma de achizitii se ocupa primarul, iar de rechizite si consumabile contabila, iar acuma mi se atribuie mie desi fac parte din alt compartiment....inca nu sunt lamurita din ceea ce am citit cu achizitia directa....ce documente pe langa ref de necesitate ar tb sa am, din cate am inteles aceasta achizitie directa nu presupune incheierea unui contract, atunci ce acte tb sa contina dosarul de achizitie? care sunt etapele de urmat? solicit oferte de la societati? ce altceva mai tb sa solicit....? multumesc pt raspunsuri
Cauta ghidul achizitiilor
Cand se face cumpararea efectiva, se face o nota justificativa in care se spune printre altele..."Pana la data prezentei s-a mai achizitionat de ... euro / sau: nu s-au mai achizitionat produse din acesta categorie.
Asa procedezi cu toate bunurile/serviciile/lucrarile pe care vrei sa le achizitionezi intr-un an bugetar.
Fiecare achizitie directa se face cu documente justificative, care sa ateste pretul platit: factura, eventual contract.
Contract cu scoli
bokordani
Buna ziua,
Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)