As dori sa intreb pe cineva care are in sarcina completarea carnetelor de munca, cum se completeaza un carent pentru un angajat care trece de la 8 la 6 ore pe zi si invers de cateva ori pe parcursul unui an. Salariul se modfica deci in functie de asta.
Unde trebuie sa mentionez numarul de ore ? Ce altceva trebuie sa mai scriu ?
Fara suparare, as dori sa cer sfatul celor care fac acest lucru nu un simplu articol de lege sau la ninvel teoretic, cum se completeaza un carnet de munca. Multumesc.
cap III pregatirea scolara:
- prima jumatate a paginii se refera la Studii ( scoala de gradul cel mai inalt) pentru cei care au pt prima data carnet de munca. Daca noul salariat are 2 facultati si nu a mai avut carnet de munca pana in prezent, atunci le completezi aici.
- pentru cei care urmeaza cursurile unei scoli si le absolva pe baza unei diplome , dupa intocmirea cartii de munca, completezi scoala, denumirea , nr si data actului, autoritatea care a eliberat documentul, in partea a doua a paginii , chiar daca prima parte ramane goala, asa cum ai spus si tu.
Buna ziua.
Primul meu contract de munca a fost cu jumatate de norma. Am avut doar contract, fara carnet de munca. Poate fi operat acesta in carnetul de munca, chiar daca s-au facut deja operatiile pt.actualul contract de munca?
Multumesc de raspuns. Si inca ceva: ce ar trebui eu sa fac? Mentionez ca unitatea la care lucrez are carnetele de munca in alt oras, eu fiind angajata la pct. de lucru din orasul de domiciliu.