avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

am fost obligat sa scriu ca vreau sa incetez activitatea.mi s adesfacut cim art 55 cod b.in ce conditii mai pot beneficia de somaj ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 2 Aprilie 2013
art 55 b din LG 53/2003 cu modificarile, completarile ulterioare, republicata , nu da dreptul de a beneficia de ajutor de somaj, chiar daca indepliniti toate celelalte conditii cumulative .

Daca aceasta incetare este urmata de o alta angajare pe perioada determinata, la finalul acestei perioade si in cazul neprelungirii contractului individual de munca, puteti beneficia de somaj.
In conditiile in care urmatorul c.i.m. inceteaza din motive neimputabile dvs , veti putea beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa demisie cukrasz_kata cukrasz_kata Buna ziua, contractul meu de munca a incetat conform articolului 55 b in data de 4 februarie.Inrebarea mea este : pot solicita ajutor de somaj daca in ... (vezi toată discuția)
Somaj elisabeta05 elisabeta05 Am avut CIM perioada nedeterminata 07.02.2011_23.01.2014.pauza 23.01_25.05.2014,CIM perioada determinata 23.05._26.08.2014 iar din 11.08.2014 _17.12.2014 am ... (vezi toată discuția)
Somaj chiritarodica chiritarodica Am fost angajata la ultimul loc de munca in perioada 14 mai-11 nov 2015.Postul s-a desfiintat,desfacerea CIM cu art 65 alin 1.Pot beneficia de somaj?As vrea sa ... (vezi toată discuția)