avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi pensionari

1.As dori sa stiu daca esti pensionar pe caz de boala profesionala biletele la tratament sunt gratuite si daca si transportul de la domiciliu la statiune sunt gratuite?
2.As dori sa stiu ce drepturi au pensionarii cu boala profesionala?
3.Daca ai boala profesionala si ai iesit deja la pensie normal mai poti beneficia de plati compensatorii pentru afectarea integritatii?
4.Daca am boala profesionala (Pneumoconioza minerului la carbune )angajatorul are voie sa te oblige sa lucrezi in sector cu noxe de praf de carbune? sau are obligatia sa-ti gaseasca un alt loc de munca?

Alte discuții în legătură

Diagnostic medical dodorel62 dodorel62 Eu am lucrat 6 ani in subteran la huila si apoi 15 ani la suprafata la lignit si in anul 2010 la un consult la clinica de medicina muncii la Craiova am fost ... (vezi toată discuția)
As dori sa-mi raspundeti dodorel62 dodorel62 In urma unor investigatii in clinica de medicina muncii am fost diagnosticat si inregistrar cu boala profesionala ( Pneumoconioza minerului la carbune) si ... (vezi toată discuția)
Bilet gratuit de odihna si tratament pentru pensionar suly_remus suly_remus Sunt Pensionar am lucrat la Mina de carbune unde in timpul activitatii am dobindit doua boli profesionale si vreau sa aflu daca pot beneficia de un bilet ... (vezi toată discuția)