avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilet gratuit de odihna si tratament pentru pensionar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilet gratuit de odihna si tratament pentru pensionar

Sunt Pensionar am lucrat la Mina de carbune unde in timpul activitatii am dobindit doua boli profesionale si vreau sa aflu daca pot beneficia de un bilet de odihna si tratament gratuit intr-o statiune Balnio-climaterica din tara conform legii 346/2002 si actualizata 2015. A-si dorii sa stiu daca am dreptul si acesta nu mi se acorda cui trebuie sa ma adresez si ce acte trebuie sa intocmesc? Va rog sa ma lamuritii si indrumatii. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:00, 5 August 2015
Luati legatura cu Casa de Pensii de care apartineti (se poate si pe e-mail) si veti primi toate informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi boli profesionale daniel2766 daniel2766 Sa schimbat cumva legea in vederea acordari de bilete tratament si alte drpturi care pot beneficia. Ani trecuti am beneficiat de bilete de tratament de la ... (vezi toată discuția)
Drepturi pensionari dodorel62 dodorel62 1.As dori sa stiu daca esti pensionar pe caz de boala profesionala biletele la tratament sunt gratuite si daca si transportul de la domiciliu la statiune sunt ... (vezi toată discuția)
Boală profesională Alexandru mic Alexandru mic De curând am fost la medicina muncii in urma caruia sa semnalat cu boală profesională. Antraco.Silicoza 1/1 .Polidiscopatie Cervicala cu hernie de disc c5 ... (vezi toată discuția)