avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... DIAGNOSTIC MEDICAL
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

DIAGNOSTIC MEDICAL

Eu am lucrat 6 ani in subteran la huila si apoi 15 ani la suprafata la lignit si in anul 2010 la un consult la clinica de medicina muncii la Craiova am fost identificat cu Boala Profesionala diagnostic Pneumoconioza minerului la carbune si pana in prezent am 4 internari acum urmand sa ma internez iar.
Mentionez ca am obtinut atat BP1 cat si BP2 si cu toater acesta la Turnu Severin medicul de la medicina muncii refuza categoric sa-mi acorde acele salarii compensatorii prevazute de lege pentru atingerea integritatii desi am prezentat toate actele necesare la dosar .
Intrebare :
1 Are voi sa nu respecte legea si sa refuze categoric asa ceva?
2 Am varsta de 49 de ani si o vechime in munca de 29 de ani si as dori sa stiu daca am voie sa ma pensionez pe caz de boala profesionala si de ce pensie as beneficia tinand cont ca salariul de inadrare este acul de 2634 RON ?
Daca indeplinesti conditiile pensionarii medicale si ti se refuza ataci in instanta actul cu care s-a respins cererea .ia un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiatii x si probleme de sanatate MATEILEONARD MATEILEONARD AM LUCRAT LA UN APARAT DE RADIATII X PT. CONTROL COLETE.NU AM PRIMIT IN ACEST TIMP SPOR DE RADIATII SI AM AVUT NUMEROASE PROBLEME DE SANATATE. DE ALTFEL NU AU ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala Didi-30 Didi-30 Care sunt pasi legali pe care angajatorul este obligat sa ii respecte atunci cand are un caz de posibila boala profesionala in firma? (diagnostic medical de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. eu am boala profesională, pneumoconioza minerului ... dodorel62 dodorel62 Buna dimineata. Eu am boala profesională, pneumoconioza minerului de cărbune și sunt înregistrat cu ea de 10 ani . Doresc sa stiu daca am aceasta boala , ... (vezi toată discuția)