avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu am depus confirmare plata onorariu expertiza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu am depus confirmare plata onorariu expertiza

Buna ziua la toata lumea!

Am o plangere contraventionala impotriva politiei rutiere in judecătoria sector 6. A trebuit sa achit taxa de onorariu expertiza de 800 lei pe care am achitat-o cu întarziere in 19.03 (ultima sedinta fiind pe 22.02) și pana acum nu am avut posibilitatea sa o trimit fiindca am tot fost plecata etc. Urmatoarea sedinta este in 05.04. In situatia asta ce m-ati sfătui:
- var. 1 să mă prezint cu dovada platii la sedinta cu scuzele de rigoare sau
- var. 2 sa trimit o cerere pentru amanare.

apropo, cererea poate fi trimisa doar prin posta sau si pe e-mail?
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2013
ContSters111526, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters111526 , utilizator 11:00, 3 Aprilie 2013
O depuneţi personal in prima sedinta bineinteles cu scuzele de rigoare si motivand indeajuns intarzierea.
Intre termenul din 22.02 si cel din 05.04 au mai fost termene de judecata?

Va intreb asta pt ca - teoretic - dovada achitarii onorariului de expert tb depusa in 5 zile de la incuviintarea probei de catre instanta sau cel mai tarziu la primul termen de judecata dupa cel in care s-a incuviintat proba cu expertiza, sub sanctiunea decaderii.

Depuneti la termen chitanta, cu posta riscati sa se piarda si nici sa nu mai ajunga pana la termenul din 05.04.
In 05.04 este primul termen. In regula, am sa depun confirmarea platii in cadrul sedintei.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L-am inundat pe vecinul. cristigrig1986 cristigrig1986 l-am inundat pe vecinul.nu din vina mea,deoarece conducta care s-a spart era coloana principala de apa a blocului eu avand ghinionul sa se sparga in dreptul ... (vezi toată discuția)
Proba cu expertiza - cum trebuie sa procedez? roshu roshu Am calitate de reclamant intr-un proces de pretentii pe Legea 10/2001, iar la primul termen din dosar nu am fost prezent (nu am primit citatia cu toate ca la ... (vezi toată discuția)
Partaj voinea75 voinea75 Instanta dispune 2 expertize. Una pentru bunuri si alta pentru constructie. Instanta stabileste onorariu pentru expertiza bunuri in cuantum de 1000 lei, in ... (vezi toată discuția)