avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 112/1995
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 112/1995

Poate ma poate ajuta cineva
Problema mea pe scurt: Am dat primaria in judecata dupa ce am cumparat o lucuinta pe baza Legii sus mentionate, ca sa mi se atribuie si terenul aferent locuintei, cota parte detinuta din imobil. In prima instanta am castigat iar paratul a facut recurs, la care a reusit sa se anuleze hatararea primei instante, a doua hatarare fiind IREVOCABILA. Imobilul despre care este vorba de 13 ani de cand tot incerc sa rezolv ceva la organele competente, depunand cereri si memorii la care evident nu am primit nici un raspuns, am ajuns in judecata, si la recurs completul de judecata a hotarat ca nu se poate pune problema vanzarii catre mine a terenului aferent cladirii deoarece intre timp cladirea s-a autodemolat. Ce pot face in situatia asta , sa ma las pagubas...., sau am o sansa , Mersi pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Partaj civil de bunuri imobile Dan Dodoc Dan Dodoc Instanta atribuie prin hotărâre definitiva unuia dintre soți intreaga suprafață de teren intravilan aferenta imobilului casa de locuit, teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Cumparare uscatorie in bloc avoovi avoovi Salut. Cu ceva ani in urma am cumparat uscatoria de pe palier, alaturata garsonierei mele. Am intocmit chitante olografe de vanzare cumparare cu absolut toti ... (vezi toată discuția)
Cerere respinsa de catre instanta 123monica 123monica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. A avut loc un proces de judecata intre 2 parti. Reclamantul a castigat in instanta ... (vezi toată discuția)