avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere bun personal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere bun personal

Un individ a spart geamurile la 10 masini,se pare ca era bolnav psihic cu acte in regula,in mod normal acesta trebuia sa stea internat dar mama lui la scos din spital ca sa traiasca de pe urma lui.Eu am fost mai norocoasa ,sunt proprietara a doua masini din cele 10 iar paguba mea a fost de 4000lei si as vrea sa fiu despagubita,fiecare pagubit a facut plangere la politie,nimeni nu a mai fost contactat de la incident pana in ziua de azi(dupa 25 martie-2aprilie 2013,1sapt),eu mi-am reparat masinile ,bolnavul este la spital dar mai nou se pare ca a venit un avocat(drept penal) care ne-a cerut(pagubitilor) sa dam o declaratie precum ca vrem ca bolnavul sa ramana la spital(nu mi se pare normal) si nu a zis nimic de despagubiri.Cum putem grabi lucrurile si solutiona mai repede problema?(avand in vedere ca politia nu ne-a dat nici macar dovada de circulatie deoarece "inca nu este solutionat cazul")

Alte discuții în legătură

Probleme cu persoane bolnave psihic tiucristian tiucristian Buna! Am mare nevoie de ajutor in legatura cu o persoana bolnava psihic. Sa incep cu inceputul. Duminica seara cineva i-a devastat( spart geamuri, usi) casa ... (vezi toată discuția)
Daune materiale catre o firma de asugurari auto dan_one007 dan_one007 In urma cu aproape 3 ani, tatal meu a avut un incident rutier, probabil o tamponare usoara in trafic cu o alta masina. Acum 10 zile, am primit o hartie ... (vezi toată discuția)
La ce valoare se despagubeste o paguba produsa intr-o unitate de alimentatie publica? stelaburac stelaburac Buna ziua, In cazul in care se produce, din greseala, o paguba intr-o unitate de alimentatie publica de catre client (spart farfurie, pahar, scrumiera, etc, ... (vezi toată discuția)