avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract telefonie mobila

Imi puteti spune care este articolul din Codul Civil in baza caruia pot solicita rezilierea unui contract de telefonie mobila incheiat de societate cu o firma de telefonie ?
Se aplica dispozitiile Noului Cod Civil in cazul in care este incheiat contractul in 2011?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 12:18, 3 Aprilie 2013
Stimat forumist,

În primul rând, citiți contractul încheiat cu respectiva societate. Ca principiu, pentru părți contractul este lege. Condițiile rezilierii sunt prevăzute contractual.

Subsidiar, dacă aveți neclarități, vă rog să le descrieți.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discuţii pe marginea art. 281 şi art. 442. nicapop nicapop Vă rog să-mi spuneţi ce diferenţă există între disp. art. 281 şi disp. art. 442 şi susţinerile părţilor de ce nu s-ar încadra în disp. art. 442 ... (vezi toată discuția)
Pot contesta o sentinta civila pronuntata in baza unui articol de lege abrogat? iami iami Am primit o sentinta civila,in baza unui articol de lege abrogat.Este valabila sau o pot contesta cu apel?Multumesc (vezi toată discuția)
Reziliere contract - conditii cornel-marin cornel-marin Buna ziua, Daca, in cadrul unui contract de prestari servicii, cu termen de finalizare a lucrarii stipulat, prestatorul poate cere rezilierea ... (vezi toată discuția)