avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Spargere geam - faptuitori sub influenta alcoolului, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Spargere geam - faptuitori sub influenta alcoolului, consecinte

Buna Ziua numele meu este gabriel si am o mare problema . Acum cateva zile eram cu prieteni mei ( eram 3 + 1 minor ) intr-un bar am baut cateva pahare ne-am distrat ( ne-am imbatat calumea ) iar dupa acea am mers acasa . In drum spre casa din cauza alcolului ce ne-am gandit noi sa facem sa spargem un geam de la un chiosc de ziare zis si facut lam spart, iar dupa am fugit eu cu prietenul minor am ramas pe loc si le-am spus celor 2 sa nu se duca inapoi ca va aparea politia ceilalti doi sau dus sa ia cateva ziare zis si facut sau dus au loat au venit cu ele in fuga la noi ni le-au aratat iar dupa acea sau mai dus iara eu le-am spus sa nu se duca si sa mergem acasa .... eu am plecat in drum spre casa cu prietenul minor ne-am oprit la un magazin pentru a-mi cumpara tigari dupa cateva minute trece o masina de politie iar atunci mi-am dat seama ca se ducea direct acolo , mi-am revenit instant din betie si am realizat ce facusem . Pe ceilalti 2 prieteni care se dusese sa mai ia ii prinsese acolo ia luat la sectie si i-au pus sa dea declaratie ce sa intamplat si ce cautatu lunaga chioscul spart, problema este ca era un taximetrist care astepta in statie si a vazut toata intamplarea iar peste drumul alaturat era un magazin care avea camere de filmat...eu nu am fost sa dau declaratie la politie ca nu ma luat ..ce se intampla daca a depus plangere vanzatoare chioscului de ziare si daca o retrage eu voi pati ceva? Va rog frumos ajutati-ma urgent ! Ma scuzati pentru greserile facute..!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:31, 2 Aprilie 2013
Daca este vorba de spart geamul si fara furt daca va intelegeti cu firma si platiti geamul puteti scapa cu bine.
Ar fi vorba doar de infractiunea de distrugere.
Cel care a spart geamul trebuie sa plateasca paguba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Mihai Dulgheru Mihai Dulgheru Buna ziua caut si eu un raspuns la o intrebare si sper sa primesc cel mai bun raspuns sau sfat si dupa ce voi vedea raspunsul cel mai conplet si de intelesul ... (vezi toată discuția)
Am primit citatie (plangere contraventionala) iosifel iosifel intre mine si fratele meu este o distanta de 500 m ..... intr-o seara el a hotarat sa faca un majorat al unui prieten la el acasa..... pe la orele 19 eu ... (vezi toată discuția)
Batut bine de politisti Puyan Puyan In data de 15/16 noiembrie 2009 am fost solicitat de un prieten(fost coleg de clasa ) sa il duc pe el si inca 3 prieteni de ai lui in comuna pui jud hunedoara ... (vezi toată discuția)