avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal

Buna ziua caut si eu un raspuns la o intrebare si sper sa primesc cel mai bun raspuns sau sfat si dupa ce voi vedea raspunsul cel mai conplet si de intelesul unuei persoane fizice voi face referire pt. o colaborare deci sa explic despre ce este vorba si ce sa intanplat (Este vorba de doi prieteni ai mei care, au consumat alcol inpreuna cu altii preieteni sai denumesc pe cei inculpati in cazul respectiv alex si mihai dupa ce au terminat de consumat alcol si sau hotarat sa plece acasa pe drum alex cu mihai inpreuna cu varul lui alex sau hotarat sa treaca pe la un prieten comun toti trei acesta dormea asa ca, au hotarat sa se desparta si sa ia drumul fiecare catre casa sa alex catre a lui iar mihai inpreuna cu varul lui alex catre casa lor deoarece mergeau in aceiasi directie alex a asteptat ca, mihai sa faca un pas la care la lovit cu un obiect din lemn fara sa zica nimic si a fugit mihai a mers la politie si a declarat urmatoarele }dupace am mers inpreuna cu alex varul lui si un alt prieten la un alt prieten comun am stat la acesta de vorba am glumit am ras in care in tot acest timp am consumat si cateva pahare de alcol dupa cateva ore mam hotarat inpreuna cu alex si varul lui sa pleca care casa doarece se facuse o ora tarzie pe drum neam hotarat sa trecem pe la un al amic sa vorbim cu acesta pt. munca a doua zi acesta dormea asa ca, nu am insistat si neam hotarat sa plecam fiecare la domiciliul sau dupa ce am dat noroc cu alex am facut un pas sau doi inpreuna cu varul lui in directia catre casa iar numitul alex a venit pe la spate fara sa zica nimic si ma lovit cu un obiect din lemn dupa care a fugit eu mam indreptat dupa aceia catre postul de politie sa declar cele intanplate { acesta este declaratia data de mihai}
alex a declarat asa tot ce a zis si mihai pana la faza cu lovitura alex a zis ca, mihai a vrut sal loveasca pe el si a scos cutitul la el iar el de asta la lovit ) acum as dori sa stiu ce trebuie sa faca mihai ca sa aibe castig de cauza din moment ce el era plin de sange si a mers la politie dupa care politia a chiemat salvarea pt. al prelua pe acesta de la postul de politie dupa ce a declarat cele mentionate mai sus deci ce sfat imi dati si ce pasi trebuie sa urmeze mihai pt. a fi despagubit si rasplatit pt. superinta cauzata de alex ? astept raspunsul dumneavoastra va multumesc o zi buna va doresc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
Mihai Dulgheru, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Cum aș putea să scap din necazul ăsta? sunt nevinovat Avocat1234 Avocat1234 Buna seara am si io intrebare va rog sa ma ajutati.intro seara am fost sami iau prietena de acasa sa vina la mn sa dormim inpreuna pt ca de fimineata sa plecam ... (vezi toată discuția)
Spargere geam - faptuitori sub influenta alcoolului, consecinte Gabriel1993 Gabriel1993 Buna Ziua numele meu este gabriel si am o mare problema . Acum cateva zile eram cu prieteni mei ( eram 3 + 1 minor ) intr-un bar am baut cateva pahare ne-am ... (vezi toată discuția)
Complice help Ovidiustar Ovidiustar Spre sfarsit de vara 2015, am fost cu mai multi prieteni la baie la Mures, am fost cu Cosmin, Mihai, Luci, Alex, Cristi si eu. Eu cu Luci eram cei mai buni ... (vezi toată discuția)