avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz de drept?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz de drept?

Buna seara! Am aflat din auzite ca ar exista acest "abuz de drept" pe care-l poti invoca in diverse situatii...
Intr-o oarecare conjunctura cu un politist,am invocat acest "abuz de drept" ,politistul spunandu-mi ca el nu a auzit vreodata de asa ceva.Rugamintea mea ar fi sa ma lamuriti si pe mine in ce consta mai exact.

Alte discuții în legătură

Politistul chemat la fata locului nu intreprinde nimic desi am fost amenintat in fata lui.pot sa solicit procurorului ca politistul sa depuna un referat? jon53 jon53 Am fost amenintat cu moartea, am fost insultat si calomniat fara ca eu sa provoc sau sa ripostez. Politistul chemat la fata locului a asistat pasiv la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt si complicitate Giorgiana-Ioana Giorgiana-Ioana Buna seara,as dori sa stiu si eu cum pot sa depun o plangere impotriva unei persoane ce ma acuza de complicitate pe nedrept? Ce se poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Ce are de făcut un martor la o altercație dacă e chemat în instanță atât de ipj cât și de partea vătămată? ContSters447790 ContSters447790 Buna seara tuturor Am fost martor intr-o altercatie intr-un birt comunal. Partea vatamata a incasat un pumn de la inculpat. Ulterior a sosit politia, iar ... (vezi toată discuția)