avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de furt si complicitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de furt si complicitate

Buna seara,as dori sa stiu si eu cum pot sa depun o plangere impotriva unei persoane ce ma acuza de complicitate pe nedrept? Ce se poate face in cazul invinuirii pe nedrept? Cum pot si unde pot denunta un sef de post ce face abuz in serviciu pentru niste bani primiti?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:13, 17 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
politistul nu este o persoana oarecare, deci nu puteti depune plangere pentru faptul ca va considera, avand sau neavand probe, complice intr-un dosar penal.

Daca sunteti intr-o atare situatie - complice intr-un dosar penal, nu va ajuta cu nimic sa faceti plangere. Tot ce trebuie sa faceti este SA VA DEMONSTRATI NEVINOVATIA si NEIMPLICAREA in activitatea infractionala de care sunteti acuzat.
Ce dovada aveți ca polițistul este corupt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios sergiu.sv sergiu.sv X, functionar public, este reclamat la ANAF pentru abuz in serviciu de catre Y.ANAF inainteza spre solutionare plangerea comisiei de disciplina a institutiei ... (vezi toată discuția)
Calomnie janos04 janos04 Buna ziua.Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de membrii unei formatii,ca a furat un microfon de la locul de munca(el fiind ospatar).A fost anchetat la locul ... (vezi toată discuția)
Acuzatie calomnioasa mariomarginean mariomarginean Buna, astazi am fost acuzat de catre un tip ca ia-si fi furat telefonul, toata faza s-a intamplat la un bazin de inot unde tipul respectiv avea dulapul sub al ... (vezi toată discuția)