avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

daca am fost condamnata la 6 luni cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani si 6 luni in data de 06.12.2007,cand pot sa-mi fac cerere de reabilitare.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 07:22, 25 Februarie 2009
Sunteti reabilitata de drept in data de 06.05.2010.
Puteti sa faceti cerere de rebilitare de drept abia in anul 2010 (06-05-2010).
Puteti sa faceti cerere de rebilitare de drept in data de 16.05.2010 ... av. avluci a uitat de termenul de 10 zile de apel... se calculeaza de la data ramanerii definitive a sentintei... (cererea se face in baza art. 86 cod penal... normal nu ar trebui facuta cerere dar asa se practica).
:D Daca a fost de fata la pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare Emil73 Emil73 Buna ziua, cu respect doresc sa va intreb despre Reabilitare : in 05 Ianuarie 2015 am primit o sentinta definitiva in care am primit o condamnare de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Cand este finalizat cazul pentru a redobandi permisul? helllkisss helllkisss Buna! am o problema . am fost prins fara permis de conducere in 2008 si am fost judecat aici e rezultaul :Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar- ped.cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei mikiss mikiss Buna seara Pentru o condamnare 2 ani cu suspendare, 4 ani de incercare , cand se poate incepe reabilitarea judecatoreasca? Sentinta a fost data pe 15 dec ... (vezi toată discuția)