Piritul , la a treia infatisare a depus o chitanta de mina falsa prin care pretinde ca a cumparat o cota parte din teren si casa de la un unchi al meu.Trebuie sa scot in relief ca atunci cind am demarat eu acest partaj , acestia au venit ci inca o chitanta dar asta este buna. Am un inscris de la unchiul decedat , datat si semnat de catre acesta . Este o scriosre trmisa catre unul dintre frati.Inscrisul a fost recunoscut de fiul acestuia . Chitanta este datata 1994 iar acesta o arata ascum
INTREBARE :
Este cumva prescrisa ?
Acest inscris poate fi pus oricind la dosar ?
Ca sa compat acest inscris cer expertiza grafologica ?
1. nu se poate discuta de prescriere in cazul existentei unui document ce atesta un drept de proprietate;
2. este un inscris, daca a fost incuviintata proba cu inscrisuri, poate fi depus;
3. daca considerati ca inscrisul respectiv este flas, va puteti inscrie in fals si sa solicitati trimiterea dosarului la parchet pentru a se cerceta falsul (acolo puteti solicita si o expertiza grafologica)
cum se "inscrie in fals",mentionand verbal acest lucru sau inscris? tot in cadrul unui partaj partea adversa tot cere sa faca adresa la primarie ca taica-meu ,care e pe un TP,ar fi avut inca o cerere cica cu nr de inregistrare din data de 20.03 1990-deci clar este un fals si inca facut de primarie....poate tata, care era imobilizat la pat a fost clarvazator ca apare legea 18 din 1991 si a trimis cererea cu un an mai devreme ,la 3 luni de la revolutie...
multumesc mult,am inteles,pana acum primaria a trimis,nu stiu cum sa zic printr-o hartie sau act ,cu nr de inregistrere ,semnata de primar si patru persoane din comisia locala ,ca cererea tatalui meu din 1991 nu a fost validata si ei"nu stiu"cum a aparut pe TP,nu stiu cum sa denumesc aceste aberatii ale lor,deoarece cererea a fost validata de comisia din 1991 si acel TP a fost supus judecatii recent si primaria a fost parte civila in acel proces,TP e perfect valabil prin hot,def si irev. Aberatiile ce le-au trimis acuma,in alt proces, pot fi considerate false?sau o alta denumire
Semnatura falsa
dienusa
in 1991 a fost emisa adev de proprietate cu o suprafata de 2,99 Ha,iar in 2000 s-a emis TP cu suprafata de 2,41 Ha,am intrebat la primarie de diferenta de 58 ... (vezi toată discuția)