avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract prestari servicii. Metoda mai simpla de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract prestari servicii. Metoda mai simpla de semnare de Furnizor-Client?

Buna Ziua,

as avea o intrebare. Pentru o firma, care prest.servicii pe internet.<catalog companii>trebuie sa ataseze la formul de inregistrare, dupa primirea platii un contract de prestari servicii. Exista o metodologie simplificata, cu care partile pot semna contractele?<ex.electronic.etc.>fara ca furnizorul sa trimita contractul prin posta/fax si sa primeasca semnat tot prin ecelasi metoda inapoi?

O zii buna in continuare! :)

Alte discuții în legătură

Cum pot incheia un contract prin email? gistra gistra Lucrez online si clientii mei sunt din afara UE. Din pacate niciunul dintre ei nu vrea sa se complice cu contractele mele (tiparire, semnare, scanare, ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii - publicitate internet (online) bogdanblue bogdanblue Buna ziua, Sunt la inceput de drum, am un PFA si nu cunosc deocamdata tot procedeul pentru contractele de prestarii servicii. Un srl din alta localitate ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante telefonie mobila judit2000 judit2000 Buna ziua. Am mutat nr.de mobil de la Orange la Digi,avand toata familia la Digi,si pe deasupra nu am fost multumit cu prestarile de servicii de la ... (vezi toată discuția)