avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie- martori la proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie- martori la proces

buna ziua,din nou. am un proces civil cu fratele meu,pt violenta in familie.am depus la instanta un certificat medico-legal deoarece am fost batuta de el,am apelat 112 in nenumarate randuri cand era violent,ma ameninta si ma agresa,de fiecare data i-au dat amenzi,acum judecandu-ma cu el si eu avand un av din oficiu,de un an de zile se tot dau termene,imi tot cer nenumarate probe,martori.am cerut prin av meu sa se ceara de la postul de politie comunal toate pangerile si declaratiile mele,faptul ca a fost amendat de atatea ori,toate solicitarile mele prin apelul de urgenta,medico-legalul insasi,toate astea tot nu au fost suficiente,a fost citata o verisoara ca martordeoarece cunoaste ft bine problema noastra,ea insa-si a intervenit de atatea ori in apararea mea,cand eram agresata si obligata sa stau incuiata in camera,semnand politistilor procesul verbal ca martora la una din solicitarile mele catre 112.dar cu toate astea nu au vrut sa o audieze,cerandu-mi sa aduc alti martori,vecini. dar desi le-am spus ca vecinii nu stau cu noi in casa sa vada ce se intampla,pt ca totul se petrece in locuinta parinteasca unde locuim impreuna cu mama noastra,verisoara asta pe care am citat-o ca martora ne viziteaza des,si a fost de fata de multe ori la agresiunile si scandalurile lui,deoarece locuim in acelasi imobil eu am cerut protectie instantei prin faptul sa i se interzica sa se mai apropie de mine,si sa foloseasca partea de casa ,camerele unde locuieste folosind intrarea din fata unde isi are camerele,nu cea din spate pe care o folosim noi,astfel sa nu mai intru in contact cu el,sa nu-mi mai sparga usa,sau geamurile,si sa nu pot sa ies din camera deoarece sta la usa .mai doresc sa adaug ca niciodata nu s-a prezentat la proces,pe tot parcursul procesului si la momentul asta tot acelasi comportament are,iar eu traiesc aceeasi drama si nu se face nimic,cer tot felul de probe.iar martorii vecini ,desi multi stiu si cunosc comportamentul lui,nu vor sa dea declaratii,deoarece nu vor sa intre in conflict cu el,si nu mai pot sa profite de el,in sensul ca se duce si le munceste la gradina pt bautura,nu pt bani,si acasa nu doreste sa faca nimic in propria ograda,decat pretinde ca eu si maica-mea sa muncim singure gradina si sa-l intretinem, ce solutie imi dati va rog? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:30, 3 Aprilie 2013
Vorbiti cu avocatul din oficiu.
Instanta audiaza ce martori vrea in cazul dvs. Si nu ce martori vreti daca se opune partea adversa.
multumesc frumos,am vorbit cu av dar pare total dezinteresat,initial mi-a spus ca este ft bine ca verisoara asta cunoscand situatia vine ca martora,dupa mi-a zis ca nu are ce sa faca,ei sa-i duc martori. in plus a cerut amanare la doua termene,pt depunerea adresei si numele martorului,pt ca o sunam dinaite ii comunicam datele,iar cand era sedinta imi spunea ca a pierdut notitele,si asa a facut la doua termene,nu stiu dar se pare ca legea asta cu violenta in familie,ori nu este bine cunoscuta sau gresit aplicata,daca si multe injurii minore,cuvinte urate sant considerate in lege ca facand obiectul violentei in familie,iar eu cu un medico-legal,agresata permanent fizic si verbal,amenintata cu moartea,stand incuiata in casa de frica in timp ce el imi pazeste usa aratandu-mi cutitul,ca daca ies imi ia gatul,cum si cand am sa-mi gasesc dreptatea,pt ca in timp ce se tot taraganeaza acest proces,cerand continuu atatea dovezi,si niciuna pare ca nu satisface instanta,tragedia pe care o traiesc,cum si in ce fel sa o mai demonstrez?lasandu-ma in urma deznadejdii ucisa?multumesc pt intelegere,iertati-ma ca v-am expus in atatea cuvinte cazul meu,si daca aveti totusi un sfat si pt mine,astept! cu stima.
Cereti urgent ordin de restrictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie dramatica monica.av monica.av Sunt in situatia disperata de a-mi ajuta familia respectiv :nepotii, verisoara si matusa. In momentul de fata verisoara mea se afla in proces de divort , la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sotia mea a plecat pe data de 5 iulie 2023 de acasa ... Seba74 Seba74 Buna seara, Sotia mea a plecat pe data de 5 iulie 2023 de acasa in timp ce eu eram la o conferinta internationala. A luat fata noastra de 12 ani si a ... (vezi toată discuția)
Vecin violent mi-a lovit copilul minor PatriciaC PatriciaC Buna ziua, Intr-o seara cand venea sotul de la gradinita cu baiatul de 4,5 ani, vecinul de la etajul 3 a iesit pe usa si s-a adresat direct copilului ... (vezi toată discuția)