De ce credeți ca nu mi s-a tăvălit imaginea.? Un vecin mi-a zis ca a înțeles ca eu am bătut-o rău de tot pe soție și de aceea a chemat smurdul, pompierii și politia în fata blocului. În realitate, ne-au găsit pe toți în pat dormind. Vecina de vizavi ( o bătrână) care a văzut agenții intrând în toiul nopții de câteva ori la noi a înțeles ca eu sunt violent.
Recuperând acele procese verbale pot cel puțin arăta vecinilor ( comunității) ca nu eu sunt vinovat de aceste evenimente.
Întrebarea mea este prin ce proceduri pot recupera acele procese verbale?
De ce sa se creadă în comunitate ca eu sunt cel violent dacă în realitate eu nu sunt. Soacra a zis după aceea ca i-a mirosit a gaz și de aceea a sunat la 112.
In plus o soție care te lovește prima și după aceea suna la 112 pentru violență în familie nu are un comportament normal. Mai mult face și plângere penală după ce ea m-a lovit. Nu înțeleg de ce nu poate fi pedepsita pentru astfel de comportamente.
După ce i-am zis ca fac plângere la DGASPC m-a lăsat s-o vad pe fata. Fata nu prea vrea sa se întoarcă la ea dar o presează foarte mult cu mesaje pe whatsupp.. Acum alternează câteva zile la mine și câteva la soție.
gi-jane2 a scris:
Nu aveti de ce cere copii dupa inregistarile de la urgente, iar pe soacra nu o puteti invinui ca s-a speriat. Nu vi s-a tavalit imaginea ca s,a sunat sau vi s-au facut plangeri la 112.
Divortati, cereti program de relatii cu copilul si la revedere, nu sunteti nici primul si nici ultimul care divortati.
Puteti cere program pe calea ordonantei presedintiale si pana la divort.